9/7/12

Comunicat d'autodissolució de l'Assemblea de Joves de Lleida: Neix Arran Lleida!

Comunicat d'autodissolució de l'Assemblea de Joves de Lleida 



Ara fa 6 anys que naixia l’Assemblea de Joves de Lleida i ho feia amb una voluntat clara: crear una base organitzativa per tal que els i les joves de Lleida poguessin avançar en la denúncia i la resposta a les problemàtiques que ens afecten com a joves lleidatans. Una denúncia i resposta que no era en va, i anava estretament lligada a l’objectiu irrenunciable d’assolir la independència i el socialisme pels Països Catalans, lluitant al costat d’altres Assemblees de Joves d’arreu del país, coordinant-nos amb aquestes a través de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI).

Durant aquest temps, hem fet molta feina: hem lluitat contra la conversió del Roser en un Parador Nacional, hem fet que s’enderroqués el monòlit feixista, hem fet que l’ajuntament retirés la bandera espanyola per festa major, hem rebutjat els Borbons cremant les seves fotografies, hem tret 3000 persones al carrer per commemorar la caiguda de Lleida davant les tropes borbòniques. Hem fet festes, passis de vídeo, xerrades... i el més important, any rere any hem anat sumant esforços en la nostra lluita per la independència i el socialisme.

El projecte que aquell grup de joves ara fa 6 anys va iniciar a Lleida ha evolucionat, ha anat prenent forma, ha madurat, de la mateixa manera que la resta d’Assemblees de Joves que conformaven la CAJEI. Però els nostres objectius romanen intactes, i és per aquest motiu que totes les assembles que conformàvem la CAJEI ens hem autodissol, i no per desaparèixer, ho fem per donar pas a la nova organització juvenil de l’Esquerra Independentista fruit de la confluència entre la CAJEI, Maulets i altres agents externs; ens autodissolem, doncs, i donem pas a Arran.

Davant la conjuntura que se’ns presenta, el jovent de l’Esquerra Independentista hem entès a la perfecció els reptes que l’actual conjuntura social, política i econòmica ens presenta, i hem creat Arran, la nova eina que posem a disposició de tot el jovent dels Països Catalans, perquè nosaltres hem nascut per vèncer.



Independència, socialisme i feminisme!

El jovent seguem Arran!






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada